Kuzey Kore Cinsel Uyarıcı İlaç Geliştiriyor - Son Dakika
Dünya

Kuzey Kore Cinsel Uyarıcı İlaç Geliştiriyor

Kuzey Kore Cinsel Uyarıcı İlaç Geliştiriyor

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, cinsel güç ilacı geliştirdiklerini, bu ilacın erkeğe 24 saat süren ereksiyon sağladığını söyledi.

13.05.2016 12:09  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kore'yi ziyaret eden gazetecilere, ülkeden ayrılırken seyahatlerinden hatıra olarak paket paket Kim Jong-Un'un bilim adamlarının geliştirdiği bitkisel cinsel güç arttırıcı ilaç veriliyor. Ülkesinde ve ülke dışında birçok kadın hayranı olan 33 yaşındaki Kim, bitkisel formüllü cinsel uyarıcı ilacını batıya ihraç etmeyi umuyor. İlaç '16 ile 24 saat' arasında ereksiyon vaat ediyor.

KİM'İN BİLİM ADAMLARI İLACA, SON 'TIBBİ MUCİZE' DİYOR

Cinsel uyarıcı, Kim'in bilim adamlarının geliştirdiği son 'tıbbi mucize' olarak adlandırıldı. Kim Joun-Un'un bilim adamlarının bir diğer çılgın ilacı, deniz yıldızı zehrinden ve nano ilaçların karışımından elde edilmişti. Bu ilacın kanseri ve damar sertliğini tedavi ettiğini iddia etmişlerdi.

GEÇEN SENE DE MUCİZE BİR İLAÇ GELİŞTİRMİŞLERDİ

Kim Jong-Un geçen senenin haziran ayında dünyadaki bütün hastalıkları tedavi eden bir ilaç bulduklarını ilan etmişti. Kore Merkezi Haber Ajansı'na göre Kuzey Koreli bilim adamları Kumdang-2 adında bir iksir geliştirmişlerdi. Bu iksirin Mers, SARS, Ebola hatta AIDS'i bile tedavi ettiğini iddia etmişlerdi.



Son Dakika Dünya Kuzey Kore Cinsel Uyarıcı İlaç Geliştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİNİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI SAYESİNDE VATANI MİLLETİ İÇİNDEN ÇIKILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DİPSİZ KARANLIK KUYULARA İTELEMEK SURETİYLE BİRBİRİNE DÜŞÜREREK BÖLEREK PARÇALAYARAK FIRKALARA AYIRARAK ALLAH İLE ALDATARAK KORKU İMPARATORLUĞU YARATARAK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL RANTİYECİLİK VE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK TÜRK BAYRAĞINI TÜRK MİLLETİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VE DEMOKRATİK LAİK SİSTEMİ SIFIRLAMAK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYORSUNUZ... 0 1 Yanıtla
    DEFATLE: KAYBOL LAN DÜRZİ NE DİYON LAAAAAAAAAAAAAAN. 0 0

Advertisement