İstanbul'da Kıraathane Sahibi, Müşteriyi Karnından Vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Kıraathane Sahibi, Müşteriyi Karnından Vurdu

İstanbul\'da Kıraathane Sahibi, Müşteriyi Karnından Vurdu

Şişli'de, Samsunlu Celal lakaplı kıraathane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla ateş ederek karnından vurdu. Haberi alan vurulan kişinin yakınları da kıraathaneyi bastı.

07.02.2016 22:19  Güncelleme: 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi, Alaattin Elmas Sokak'ta Samsunlu Celal lakaplı bir kıraathane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla ateş ederek karnından vurdu. Yaralanan Yahya Keleş adlı kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

OYUN OYNAMAK İÇİN KIRAATHANEYE GELDİ

Olay, saat 20.30 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi, Alaattin Elmas Sokak üzerindeki bulunan Gölova Köşem Kıraathanesinde meydana geldi. İddiaya göre, uzun yıllardır mahallede yaşayan Yahya Keleş adlı kişi, akşam saatlerinde oyun oynamak için kıraathaneye geldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bir süre sonra, oyun oynayan Keleş ile kıraathanenin sahibi olan ve 'Samsunlu Celal lakabıyla tanınan kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesinin ardından, kıraathane sahibi, belinden çıkardığı silahla Yahya Keleş'e doğru ateş etti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Mermilerden biri Keleş'in karnına isabet etti. Keleş aldığı kurşun yarasıyla bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Kıraathanedeki diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Keleş'i kıraathaneden çıkararak sedyeyle ambulansa taşıdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Yahya Keleş'in karın boşluğuna bir kurşun isabet ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay sonrası kıraathaneyi kapatarak kaçan zanlıyı bulmak için polis çalışma başlattı.

YARALININ YAKINLARI KIRAATHANEYE SALDIRDI

Öte yandan, yaralı Keleş'in yakınları olayın hemen ardından kıraathaneye geldi. Kıraathanenin kapısını yumruklayarak tekme atan öfkeli grubu polis ekipleri güçlükle zaptetti.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Kıraathane Sahibi, Müşteriyi Karnından Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • insanoğlu : Samsunlu bilmem ne diye tanınıyor demeniz de ayrı bi dert, adam amacına ulasmis zaten lakabı haberlere çıktı daha ne istesin, nasıl bir toplum olduk arkadaş, ne bu insanların öfkesi... ne eğlenmeyi, ne sevmeyi, ne tartışmayı, ne gülmeyi nede ağlamayi biliyoruz, allah ıslah etsin... 5 0 Yanıtla
  • murat : bende amin demiyorum insallah daha fazla terorist geberir 1 0 Yanıtla
  • amigoTKP: Modern kapitalizmden ne zaman kurtulduk Cebimize para girdi o zaman gerçek insani yaşamayı ögrenicegiz 1 0 Yanıtla
  • samsunlu: Gercek samsunlu asıl insandır bu bizden olamaz 0 1 Yanıtla
  • Sur-vivor: kıraathane ne lan. yasaklasınlar. daha kayda değer şeylerle uğraşanlar orda oturacaklarına. 0 0 Yanıtla
  • laz: pkk heryere saldırmaya başladı 0 0 Yanıtla
  • SELO: KAHVELERİ KAPATIN ZAMAN ÖLDÜRME YERİ KAHVEHANELER PİSLİK YUVASI..ÇOĞUNDA SİGARA İÇİLİYOR ,,DEDİKODU PKK YA HARAÇ TOPLAMA YERLERİ 0 0 Yanıtla
  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı
    14:17 Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı

    Antalya'da yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik aracılık ve yer temini, tehdit, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlar başta olmak üzere birçok asayiş olayıyla mücadele edildi. Ayrıca yapılan sorgulamalarda 2 bin 365 şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 218'i tutuklandı. Operasyonlar kapsamında ayrıca 176 bin 800 araç, 10 bin 700 motosiklet incelendi ve çalıntı 6 otomobil, 13 motosiklet ve 8 bisiklet ele geçirildi. İş yerlerinde yapılan denetlemelerde ise kumar suçundan 17 şahıs ile kayıtsız günübirlik faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 işletmeye idari para cezası uygulandı. Operasyonlarda toplamda 28 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 360 adet fişek ele geçirildi.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü
    14:09 Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Emre T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçan Ümit Y'yi yakalamak için çalışma başlattı ve olayda kullanılan tabanca bulundu.

  • Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu
    14:09 Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda balkonda unutulan yemekten çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı
    14:08 Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde çıkarıldı. Yılan, şehir merkezinden uzak bir doğal yaşam alanına salındı.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.

  • Antalya'da Öğretmenin Öğrencinin Ağzını Kapatarak Çenesini Sıktığı İddiası
    14:06 Antalya'da Öğretmenin Öğrencinin Ağzını Kapatarak Çenesini Sıktığı İddiası

    Antalya'da bir özel okulda görevli sınıf öğretmeninin, sınıfta sosyal medya için video çekerken konuşmak isteyen öğrencisinin ağzını kapatarak çenesini sıktığı iddia edildi. Öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunup şikayetçi olan öğrencinin annesi, okul yönetiminin olayı görmezden geldiğini belirtti.


Advertisement