Kırıkkale Bilim Sanat Merkezi Öğretmen ve Öğrencilerinden Valisi Kolat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Bilim Sanat Merkezi Öğretmen ve Öğrencilerinden Valisi Kolat'a Ziyaret

Kırıkkale Bilim Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret ettiler.

28.12.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Bilim Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Kolat, öğrencilerle teker teker tokalaştıktan sonra zeki çocukların pırlanta gibi işlenerek geleceğin iyi şekilleneceğini söyledi.

Okulun güzel çalışmalara imza attığını ifade eden Vali Kolat, çocukların tümünün geleceğe yön verecek kişiler olduğunu, pırlantaların iyi şekillenmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu zeki çocukların hepsi birer pırlantadır. İyi şekillenmesi gerekir. Daha da iyi çalışacaklar. Kendilerini eğitim ve öğretime vererek kendilerini geliştirecekler. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çok güzel çalışmalar yapılmış. Sizleri takdir ediyorum. Tüm çocuklarımız birer pırlanta gibiler."

Okullarının eğitimdeki amaçlarından bahseden Okul Müdürü Bekir Demirdöven ise şunları söyledi:

"Okulumuzun amacı okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim kurumlarına devam eden üstün veya özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin bilincinde olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumudur. Üstün ve özel yetenekli öğrencilerinin bireysel farklılıklarını gözeterek; milletinin değer yargılarından ödün vermeyen, etkin öğrenen, kendisini sürekli yenileyen, geleceği şekillendirme kabiliyetine ve sorumluluğuna sahip çıkan ve bilime ve sanata katkı sağlayan bireyler yetiştirmeye özen gösteriyoruz."

Ziyarete, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Bilim Sanat Merkezi Okul Müdürü Bekir Demirdöven, okul öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Ziyarette öğrenciler yanlarında getirdikleri yaptıkları çalışmaları anlatan kitapçık ve çikolatayı Vali Kolat'a verdiler. Çalışmalar hakkında bilgiler veren öğrencilere Kolat ise çikolata ve meyve suyu ikramında bulundu.

Yayıncı: Emrah Yaşar - KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Bilim Sanat Merkezi Öğretmen ve Öğrencilerinden Valisi Kolat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement