Kırıkkale'de 120 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de 120 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kırıkkale\'de 120 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kırıkkale'de narkotik köpeği Lady'nin de katıldığı kaçakçılık operasyonunda, bir tırda gümrük kaçağı 120 bin paket sigara ele geçirildi.

10.12.2014 10:48  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik köpeği Lady'nin de katıldığı operasyonda, bir Tır'da gümrük kaçağı 120 bin paket sigara ele geçirildi.

Aldıkları bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale-Samsun karayolu Yüksek İhtisas Hastanesi mevkiinde bir Tır'ı durdurdu. Araçta Narkotik köpeği Lady'nin de katıldığı aramada, tahta paletler ve karton kutularla kamufle edilmiş 120 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Sürücü İ.B. gözaltına alındı.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar gazetecilere yaptığı açıklamada, operasyonda emeği geçen ekipleri kutlarken, değişik markalarda bir Tır dolusu gümrük kaçağı sigara ele geçirdiklerini söyledi. Onar, kayıt dışı ekonominin ortaya çıkarılmasının en önemli kaynaklarından birinin sigara kaçakçılığı olduğunu kaydetti. Tır'daki kaçak sigaralar indirildikten sonra narkotik köpeği Lady'nin yardımıyla araçta detaylı arama da yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de 120 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement