Kırk Kilometrelik Takip Sonucunda 113 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kırk Kilometrelik Takip Sonucunda 113 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Kırk Kilometrelik Takip Sonucunda 113 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu taşıdığı ihbar edilen 3 araca operasyon düzenledi.

18.07.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu taşıdığı ihbar edilen 3 araca operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken 113,50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri Antalya'nın Aksu ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde ihbarı değerlendirdi. Aksu ilçesinden Antalya merkeze hareket halinde olan 3 aracı takibe alan Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri araçlara ve içerisindeki şahışlara yönelik operasyon düzenledi. Seyir halinde olan aracın önünün kesilerek araçta bulunan H.G(35), M.G.(44), H.G.(34), E.E (30) ve R.A(40) isimli 5 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeklerden yararlanan ekipler bir aracın bagajında torba içerisindeki 113,50 esrar maddesi ele geçirdi.

Zanlılar H.G.(35), M.G.(44), H.G.(34), E.E. (30) ve R.A.(40) KOM'da tamamlanan işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmaktan adliyeye sevk edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırk Kilometrelik Takip Sonucunda 113 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement