Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli'de tarımsal destekleme.

20.07.2014 10:09

Kırklareli'de sertifikalı tohumluk, fidan ve fide desteklemesi için başvuruların başladığı bildirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, meyve verim ve kalitesinin arttırılması amacıyla sertifikalı tohumluk, fidan ve fide desteklemesi verileceğini belirtti.

Çiftçi kayıt sistemine kayıt yaptıran üreticilere destekleme yapılacağını ifade eden Keçeci, yaz aylarındaki ekimler için sertifikalı tohumluk, fide ve fidan desteklemesi için başvuruların 29 Ağustos'a kadar il veya ilçe müdürlüğüne başvurulması gerektiğini söyledi.

Keçeci, çiftçilerin güzlük ekimler için verilecek desteklemeden faydalanması için 01 Eylül ile 31 Aralık tarihinde başvuru yapmaları gerektiğini kaydetti.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yedek kayıtlarının alınacağı bildirildi.

KLÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için adaylardan ikinci yedek kayıtları alma sürecinin başlayacağı belirtildi.

Programlara yerleştirme için adayların tercihlerini, 23 - 25 Temmuz tarihlerinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kılavuzunda yer alan kurallara göre, KLÜ ÖSYM bürosuna başvurması gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, adayların Felsefe, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerindeki boş kontenjanlara göre alınacağı ifade edildi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement