Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

Kırklareli'de mahalle muhtarları Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

21.10.2016 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'de mahalle muhtarları Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kesimoğlu, Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemal Çetin, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdal Kocabalta, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, İstasyon Mahallesi Rahmi Ketbağa ve Yayla Mahallesi Muhtarı İbrahim Dora'nın hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mahalle muhtarlarına önem verdiklerini belirten Kesimoğlu, muhtarlıkların yerel yönetimlerin en küçük ve önemli yapı taşlarından biri olduğunu aktardı.

Muhtarların sorumlu olduğu mahallelerde önemli görev ve sorumluluklarının bulunduğunu aktaran Kesimoğlu, mahallenin istek ve sıkıntılarını dinleyerek belediyeyle işbirliği içinde sorunların giderilmesi için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Kesimoğlu, mahallelere yapılacak yatırımları anlattı.

Kesimoğlu, muhtarların istek ve sıkıntılarını dinledi.

İl Özel İdaresi araç filosunu güçlendiriyor

Kırklareli İl Özel İdaresi araç filosuna bir araç ekledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmet kalitesini arttırmak için araç filolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Araç filolarına, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) İstanbul Bölge Müdürlüğünden aldıkları damperli kamyonu eklediklerini belirten Eser, yeni araçla daha hızlı hizmet etmeye gayret göstereceklerini kaydetti.

Aracın hayırlı olmasını dileyen Eser, Kırklareli halkına hizmet etmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement