Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Pazar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Pazar Açıklaması

Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Haşim Pazar, "Kulüplerimizi ve spor camiasını centilmenlik ruhuna uygun davranmaya davet ediyoruz" dedi.

28.02.2015 13:19

Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Haşim Pazar, "Kulüplerimizi ve spor camiasını centilmenlik ruhuna uygun davranmaya davet ediyoruz" dedi.

Pazar, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, müsabaka boyunca galip olmak amacıyla sporcu ve teknik heyetlerin uygunsuz davranışlarda bulunduğunu söyledi.

Bu tür davranışların spor camiasına büyük zarar verdiğini belirten Pazar, müsabakaların amacına uygun yapılması gerektiğini kaydetti.

Zaman zaman hakem ve gözlemcilerin baskı altına alınmak istendiğini vurgulayan Pazar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bazı takım oyuncu ve yöneticileri tarafından müsabaka kaybetmemek uğruna bazı yakışıksız davranışlar sergiliyor. Gerek rakip oyuncular gerekse hakem ve gözlemciler baskı altına alınmak istenmektedir. Bu tür davranışlar spor camiasını son derece yıpratıyor. Müsabakaların bir galibi olduğu kadar, bir de kaybedeni olması doğal bir sonuçtur. Sezonun ilerleyen haftalarında liglerdeki şampiyonluk, liderlik ya da küme düşme müsabakaları oynanan futbolun zaman zaman spor mücadelesi yerine, sonuç odaklı bir anlayışa terk etmekte olduğunu centilmenlik ruhundan uzaklaştığını göstermektedir. Kulüplerimizi ve spor camiasını centilmenlik ruhuna uygun davranmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Pazar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement