Kırklareli Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu

Organize suç örgütü operasyonunda İstanbul'da gözaltına alınan Anıl Ergin, Kırklareli'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

17.06.2015 15:43

Organize suç örgütü operasyonunda İstanbul'da gözaltına alınan Anıl Ergin, Kırklareli'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda, İstanbul'da sabah saatlerinde gözaltına alınan "Nuriş" lakabıyla bilinen Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin, Kırklareli'ne getirildi.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Anıl Ergin, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltındaki 14 şüphelinin sorgulaması sürüyor.

Bu arada, İstanbul'un Halkalı semtinde Anıl Ergin'in yakalandığı evde bulunan diğer şüpheli Nurettin Ergin'in operasyon sırasında camdan kaçtığı, peşinden koşan polislere tabancayla ateş açtıktan sonra otomobiliyle uzaklaştığı öğrenildi. Olay sırasında polislerden yaralanan olmadığı bildirildi.

Kırklareli merkezli Edirne ve İstanbul'da bu sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin'in aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • karam: Bu çocuk soyadının kurbanı.yapmayın yüklenmeyin bilip bilmeden.onunda kendine göre bir ailesi var yorum yaparken düzgün cümleler kullanalım lütfen. 0 0 Yanıtla

Advertisement