Kırklareli'nde Temizlik Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Temizlik Seferberliği

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde, sokak ve boş alanlarda temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor.

04.08.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Temizlik, kirletmemekle Başlar'' sloganıyla temizlik seferberliğini sürdüren temizlik ekipleri cadde ve sokakları yıkıyor, parkların bakımına özen gösteriyor, boş alanların temizliğini yapıyor.

Bu kapsamda Yayla Mahallesi'nde bulunan boş araziler Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenmeye başladı.

TEMİZ TUTMANIN KURALI KİRLETMEMEKTİR…

Kırklareli Belediyesi olarak temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirterek Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Kentte yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Ekiplerimiz, kentimizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Yaşadığımız şehir hepimizin. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. Çocuklarımıza temizlik bilincini aşılamalıyız. Temiz tutmanın kuralı kirletmemektir. Temizlik, kirletmemekle başlar. Kirletmeme kültürünü öğrenmemiz lazım. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstermeleri. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir kent ortamı sunabilmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Temizlik Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement