Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesi - Son Dakika
Yerel

Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ve AB fonları ile desteklenen Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesinin ihale süreci tamamlandı.

12.10.2015 11:07

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ve AB fonları ile desteklenen Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesinin ihale süreci tamamlandı.

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ihalesi yapılarak yer teslimi aşamasına gelen Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesi içinde yer alan Kayak merkezi turizm alanında incelemeler yaptı.

Toksoy, ihaleyi kazanan firma yetkilileri ve belediye meclisi üyeleriyle yaptığı incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin bölgeye ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük katkı sağlayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Kars ve bölge adına  geniş kapsamlı ve böyle önemli bir projeyle turizm merkezlerinde altyapı ve üstyapı tesis edilmesi, pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirilmesiyle oluşacak kış turizmi koridoru, bölgede yaşayan insanlarımızın sosyo-ekonomik kalkınmasına büyük katkıda sunacak. Yaklaşık 9 milyon avro gibi büyük bir bütçeye sahip olan projenin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kış Turizmi Koridorunun Geliştirilmesi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement