Kışanak, Yeni Alınan Araçları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kışanak, Yeni Alınan Araçları İnceledi

Kışanak, Yeni Alınan Araçları İnceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, afetlere müdahale için alınan alet ve araçları inceledi, yetkililerden bilgi aldı, itfaiyecilerle bir araya geldi.

06.04.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, afet durumlarına hazırlıklı olmak amacıyla bir yandan personelini hizmet içi eğitimlerle güçlendirmeye çalışırken diğer yandan aldığı araçlarla teknik olarak eksikliklerini gidermeye çalışıyor.

Belediye, afetlere karşı teknik olarak hazırlıklı olmak amacıyla sıcak yemek çıkarabilecek bir adet TIR, 2 adet itfaiye aracı ile yerin 30 metre altını gösteren 360 derece dönebilen kameralı sistem ve sismik arama cihazı alarak, afet durumlarına karşı teknik olarak eksikliklerini gidermeye çalışıyor.

Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak da, alınan cihazları ve araçları yerinde görmek amacıyla bugün İtfaiye Daire Başkanlığı'nın merkez binasına giderek, incelemede bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Rojda Balkaş Akyüz ve Daire Başkanlarının eşlik ettiği incelemede, Daire Başkanı Hakkı Bilici, TIR'ın Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne hibe edildiğini, diğer araçlar ve aletlerin belediyenin öz kaynaklarıyla alındığını söyledi. Ardından itfaiyecilerle bir araya gelen Kışanak, oluşturulacak Afet Koordinasyon Merkezi hakkında da bilgi aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kışanak, Yeni Alınan Araçları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement