Kitap Okudular Bisikleti Kaptılar - Son Dakika
Yerel

Kitap Okudular Bisikleti Kaptılar

Kitap Okudular Bisikleti Kaptılar

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel yönetimin ortaklığıyla gerçekleştirilen Boyunca Kitap Oku Bisikleti Kap Projesi ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

14.06.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel yönetimin ortaklığıyla gerçekleştirilen Boyunca Kitap Oku Bisikleti Kap Projesi ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ilçe ortaokul müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı.

Projeyle öğrencilerini kitap okumaya sevk eden ve bu anlamda onlara destek olan velilere de çok teşekkür edilerek; bu projeyle hedeflenenin kitap okuma alışkanlığı kazanmış bir toplum elde etmek olduğu vurgulandı. Projeyle öğrencilerin kitap okumaları sayesinde düşünce eğitimlerini de destekleyerek akıcı konuşma, etkili yazma yorumlama gibi becerilerinin de geliştirilmesi amaçlandığı belirtildi.

Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf KOÇ ise "Söz konusu eğitim olduğunda bizi asla yalnız bırakmayan Edremit Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Okudular Bisikleti Kaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement