Kıvanç Tatlıtuğ'un Terör İsyanı Paylaşım Rekoru Kırdı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un Terör İsyanı Paylaşım Rekoru Kırdı

Yakışıklı oyuncu, sosyal medyadan "Artık yeni bir güne başlamak hiç içimden gelmiyor. Hep bir korku, hep bir endişe, bugün ne olacak?" diyerek teröre isyan etti.

09.09.2015 12:12  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizdeki bitmek bilmeyen terör lanetinin doruk noktalara ulaştığı son iki günde 30'dan fazla asker ve polisimiz şehit oldu. Birçok ünlü de teröre sosyal medyadan isyan etti. Sessiz kalmayan oyunculardan biri de Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Yakışıklı oyuncunun duygusal yazısı paylaşım rekoru kırdı.

"BEN DE BİR ANA BABANIN EVLADIYIM.."

Tatlıtuğ da Instagramdan yayımladığı 'Al bayraklı' paylaşımında şu duygusal sözlerle terör lanetine tepki gösterdi, "Artık yeni bir güne başlamak hiç içimden gelmiyor. Hep bir korku, hep bir endişe, bugün ne olacak? Daha kaç kardeşimizi şehit vereceğiz? Daha kaç ateş düştüğü yeri yakacak? Bugün hangi ailelerin hayatı bir daha hiç aydınlanmamak üzere kararacak diye... Ben de bir ana babanın evladıyım, benim de kardeşlerim, yeğenlerim var, bu vatanın topraklarında yaşayan, şehitlerimizle aynı yaşlarda.. Artık hiç birimizin bu acıyı bir kez daha yaşamasını, tek bir kayıp daha vermesini istemiyorum.. Gözü yaşlı ülkemin başı sağolsun. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, analarımıza, babalarımıza, ve geride bıraktıkları tüm canlara sonsuz sabırlar diliyorum.."

İşte o paylaşım...

Kıvanç Tatlıtuğ\'un Terör İsyanı Paylaşım Rekoru Kırdı

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'un Terör İsyanı Paylaşım Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement