Kız Arkadaşını Darp Etti, Hapsi Boyladı - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşını Darp Etti, Hapsi Boyladı

Kız Arkadaşını Darp Etti, Hapsi Boyladı

Kız arkadaşını darp etti, hapsi boyladı.

21.06.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kız arkadaşını darp etti, hapsi boyladı....

Enis Aksu Bangkok, 21 Haziran (DHA) - Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir otobüste kız arkadaşını darp eden adamın videosu sosyal medyada olay oldu ve polis genç adamı bulup adalete teslim etti.

Tayland'da geçtiğimiz günlerde genç bir çift seyahat ederken bir anda adam, sevgilisini dövmeye başladı. Genç kıza acımadan vuran adamı ise arka koltukta oturan başka bir yolcu kayda aldı. Sosyal medyada yankı uyandıran videoya Tayland Emniyet Teşkilatı da sessiz kalmadı. 107 hat no'lu otobüsü teşhis eden polisler hummalı bir çalışma ile şahsın Winai Saeng-ngam (29) olduğunu tespit etti ve genç adam tutuklandı.

Saeng-ngam emniyet amirliğindeki basın açıklamasında Yaptığım doğru değildi, özür dilerim dedi ancak fiziksel şiddetten 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Polis Tümgeneral Sanit, Saeng-ngam'ın sarhoş olduğunu söylese de kız arkadaşına karşı tokat atma, yumruklama ve boğma suretiyle zarar verdiği için bir ay hapis yatacağını ve kız arkadaşının şikayetçi olması durumunda hapis cezasının 6 aya kadar çıkabileceğini belirtti. Sanit örnek teşkil eden bu karar sonrasında 'herkesi uyarıyorum evli olsun ya da olmasın, eşine fiziksel şiddet uygulayan bu cezayı alacaktır dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşını Darp Etti, Hapsi Boyladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement