Kız kaçırma olayı protesto edildi - - Son Dakika
Güncel

Kız kaçırma olayı protesto edildi -

Horasan ilçesinde kız kaçırma olayını protesto eden bir grup vatandaş, yolu trafiğe kapatarak Kaymakamlığa yürüdü.

18.06.2014 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Horasan ilçesinde kız kaçırma olayını protesto eden bir grup vatandaş, yolu trafiğe kapatarak Kaymakamlığa yürüdü.

İlçede 13 Haziran Cuma günü D.K'yi (16), Yeni Mahalle'de evinden çıktıktan sonra kaçıran Yusuf K'nin (22) yakalanamamasına tepki gösteren bir grup, ellerindeki "Namus oyuncak değildir, bu çocuk hepimizin" yazılı pankartlarla E-100 karayolunu trafiğe kapattı.

Yusuf K'nin ailesinin ilçeden çıkarılmasını isteyen ve yarım saat yolu trafiğe kapatan grubun yanına gelen Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, yaptıklarının hukuksuz olduğunu ve bu problemin çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Grup, daha sonra Horasan Kaymakamlığı önüne kadar yürüyerek Kaymakam Emre Çınar'la telefonla görüştü.

İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Öner, olayın çözülmesi için kriz masası kurulduğunu ve D.K'nin kaçırıldığı günün akşamında bulunduğunu belirtti.

Olayın aydınlanması için Kaymakamlık, belediye ve emniyet olarak koordineli bir şekilde çalışıldığını belirten Öner, "İki aileyle görüşme halindeyiz. Konunun gerçekleştirilmesinde yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi, Denetimli Serbestlik Kanunu kapsamında serbest bırakıldı. Kızımızı kaçıran kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor" dedi.

Grup, ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kız kaçırma olayı protesto edildi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement