Kızılay ve Zara Ekinli Spor'dan Ayhan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızılay ve Zara Ekinli Spor'dan Ayhan'a Ziyaret

Kızılay ve Zara Ekinli Spor\'dan Ayhan\'a Ziyaret

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ile Zara Ekinli Spor Başkanı Mustafa Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti.

23.06.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ile Zara Ekinli Spor Başkanı Mustafa Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, Sarılar'ın ziyaretinden memnun olduğunu belirtti.

Ayhan, Kızılay'ın Türkiye ve özellikle Sivas için çok önemli bir kuruluş olduğunu aktararak, "Kızılay bizim göz bebeğimiz. Anadolu'nun en güvenli bölgesi Sivas'ımızda da güzel çalışmaları var. İlimizde kan bağışı konusunda söz sahibi olmaya başladı. Kan bağışı noktasında idare olarak bizler de sizlerin yanındayız ve her yıl bağış yapıyoruz. Yıldızeli'de bulunan Kaman Maden Suyunu güvenilir kuruluş olan Kızılay'a kiraladık. Onlar da buraya güzel yatırım gerçekleştireceklerdir" ifadesini kullandı.

Sarılar ise Kızılay'ın 2013 yılı içerisinde Sivas'ta 19 bin ünite kan toplayabildiğini belirterek, 2014 yılı itibariyle de 22 bin kana ulaşıldığını aktardı. Türkiye'de yılda 2 milyon 100 bin ünite kan ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Sarılar, Kızılay'a gelen bağışların bu rakamın çok altında kaldığını kaydetti.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalar da yaptıklarını belirten Sarılar, Ramazan'da da yoğun çalışmalar yapacaklarını aktardı.

Ziyaretin sonunda Sarılar, Ayhan'a kan bağışına katkılarından dolayı plaket verdi.

Öte yandan Zara Ekinli Spor Başkanı Mustafa Can ve beraberindeki heyet Ayhan'ı ziyaret ederek, İl Özel İdaresi'nin Zara ve çevresine yaptığı yatırımlar ve  Zara Ekinli Spor ile İl Özel İdare Spor Kulübü'nün faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılay ve Zara Ekinli Spor'dan Ayhan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement