Kızılay Viranşehir'de Yetimleri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Kızılay Viranşehir'de Yetimleri Sevindirdi

Kızılay Viranşehir\'de Yetimleri Sevindirdi

Viranşehir’de Ramazan ayının gelmesi ile yardım çalışmalarına başlayan Kızılay Viranşehir İlçe Temsilciliği, ilçede bulunan 50 Yetim ve Fakir Aileye 250 kişilik giyim yardımında bulundu.

08.06.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir'de Ramazan ayının gelmesi ile yardım çalışmalarına başlayan Kızılay Viranşehir İlçe Temsilciliği, ilçede bulunan 50 Yetim ve Fakir Aileye 250 kişilik giyim yardımında bulundu.

Kızılay tarafından yapılan yardımlar gönüllü kadınlarca ailelere teslim edildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kızılay Viranşehir İlçe Temsilcisi Basri Etli, Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, bu amaçla yardım çalışması yaptıklarını kaydetti. Amaçlarının yetimleri sevindirmek ve onların yalnız olmadığını hissettirmek olduğunu belirten Etli, "Yapmış olduğumuz giyim yardımı yanı sıra ileriki zamanda gıda ve çeşitli yardımlar yaparak yetimlerimizi sevindirmeye devam edeceğiz. Umarım yapmış olduğumuz bu yardım onlara bir nebze olsun mutluluklarına mutluluk katmıştır. Bu vesile ile yardım çalışmamızda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kızılay merkezimize de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Alınan yardımlarla mübarek günde çocuklarının çok sevindiğini ifade eden yetim aileler ise, Kızılay Viranşehir İlçe temsilcisi Basri Etli İstanbul Merter şubesi Erhan bey ve emeği geçen herkese teşekkür ederek hayır dualarında bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Viranşehir'de Yetimleri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement