Kızıltepe Belediyesi Gıda Denetimlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Belediyesi Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi gıda denetimlerini sürdürüyor.

06.05.2013 12:05

Kızıltepe Belediyesi gıda denetimlerini sürdürüyor.

Mahalle aralarında bulunan marketlerde gerçekleştirilen denetimlerde iş yerlerine zabıt tutulurken, tutanak karşılığında tarihi geçmiş ürünlere el konuldu.

Belediye Başkanı Ferhan Türk, marketlerin vatandaşın en çok alışveriş yaptıkları yerler arasında olduğunu belirterek "Vatandaşımızın uğrak yerlerinden olan marketler şüphesiz dikkat etmemiz gereken esnaf grubunun arasında yer alıyor. Buralarda en küçük bir ihmal bile vatandaşımızın sağlığı ile ilgili sıkıntılar çıkmasına neden olabilir" dedi.

Zabıta Müdürü Hasan Çakı, gıda satışı yapan her yerde ciddi çalışma içinde olduklarını belirterek "Biliyoruz ki en küçük bir ihmalin bile faturası çok ağır olabilir. Bu nedenle geçtiğimiz aylarda lokanta ve ekmek fırınlarında denetimlerimiz olmuştu. Şimdi ise market denetimlerine başladık. Denetimlerimizde iş yeri ruhsatlarından tarihi geçmiş ürünlere kadar birçok farklı konuyu inceledik. Sonuç itibariyle vatandaşımızın sağlığı adına iyi bir denetim gerçekleştirdik. Denetimlerde tarihi geçmiş ürünlere el koymakla birlikte ruhsatsız olan iş yerlerine de cezai işlem uyguladık" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Belediyesi Gıda Denetimlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement