Kızıltepe'de Çöp Konteynırları Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Çöp Konteynırları Yenilendi

Kızıltepe\'de Çöp Konteynırları Yenilendi

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynerlerini yeniledi.

16.09.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynerlerini yeniledi.

Temiz ve sağlıklı bir çevre için ilçe merkezinde çöp konteynerlerini değiştirerek yenilediklerini belirten Belediye Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan, halkın sağlığı için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

İlçe merkezinde ve okulların önlerinde bulunan çöp konteynerlerinin değişimine başladıklarını ifade eden Aslan, özellikle eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla ilçede bulunan okulların bahçelerinde ve okul önlerinde bulunan çöp konteynerlerinin değişiminin yapıldığını bildirdi.

İleriki zamanlarda bütün okulların önünde ve çevresinde bulunan konteynerlerin değişim ve yenileme çalışması yapılacağını ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

"Şuan için yaklaşık 15 okulda konteyner değişimi yapılmıştır. İlçemizin merkezinde bulunan çöp konteynerlerin değişimi ana arter caddelerinden başlayarak eskimiş, çürümüş ve kötü koku yayan tüm çöp konteynerlerin değişimi yapılmak. 115 adet çöp konteyner dağıtımı yapılmıştır. Halkımızın sağlıklı bir ortamın oluşturulması için belediye imkanları çerçevesinde kademeli olarak konteyner değişimi yenileme çalışmaları devam edecektir." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Çöp Konteynırları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement