Kızıltepe'de Yapı Denetim ve İş Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Yapı Denetim ve İş Güvenliği Toplantısı

Kızıltepe\'de Yapı Denetim ve İş Güvenliği Toplantısı

Kızıltepe’de, inşaat yapım aşmasında denetim firmalarının denetimi yapması, inşaatlarda güvenlik önlemlerinin alınması, çalışan işçilerin iş güvenliğinin sağlanmasının ele alındığı yapı denetimi ve iş güvenliği toplantısı düzenlendi.

21.01.2015 10:41

Kızıltepe'de, inşaat yapım aşmasında denetim firmalarının denetimi yapması, inşaatlarda güvenlik önlemlerinin alınması, çalışan işçilerin iş güvenliğinin sağlanmasının ele alındığı yapı denetimi ve iş güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kızıltepe Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, yapı denetim firmaları, mimarlar, müteahhitler ve belediye olarak üzerlerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getireceklerini ve vatandaşın işinin kolaylaştırılacağını söyledi.

Yıldırım, " Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir. Bu işe, beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız" dedi.

İmar ve Şehircilik Müdürü Orhan Veli Ertaş ise, şöyle konuştu:

"İmar Müdürlüğü olarak burada sıkıntılarımız var. Sizlerin de sıkıntıları vardır, gerekli güvenlik önlemlerin alınmasının yanı sıra inşaatlarda çalışan işçilerin iş güvenliğin artırılmasını istiyoruz. Biz, burada karşılıklı sohbet ederek, belli bir prensip kararımızı ortaya koyarak bu görevimizi güzel bir şekilde yürütmek için sizlerle toplantı yapıyoruz." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Yapı Denetim ve İş Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement