Kızıltepe STK Platformu Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe STK Platformu Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası

Kızıltepe STK Platformu Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, gençlik kolları kitap toplama ve dağıtma kampanyasına devam ettiğini bildirdi.

14.04.2014 10:14  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Gençlik Kolları kitap toplama ve dağıtma kampanyasına devam ettiğini bildirdi.

Kızıltepe STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin bu çalışmalarının tüm gençlere örnek olmasını istediklerini belirtti.

Öter, şunları kaydetti:

"Yapılan bu çalışmalarla zaman içinde STK Platformuna bağlı Gençlik kolları güçlenecek değişik faaliyetlerle topluma faydalı işlerde bulunacak bizde gençlerimizin zamanlarını boşa harcamamalarını önlemek için onlara destek vereceğiz."

STK Platformu Gençlik Kolları Başkanı Onur Duva ise açıklamada şunları kaydettti:

"Gençlik kolları olarak en büyük hedefimiz kültürlü, bilgili bir gençliğin oluşmasıdır. Bilgi sahibi olmanın yolu kitap okumaktan geçiyor. Şimdiye kadar yaklaşık 10 bine yakın kitap topladık. Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespit ve öneri doğrultusunda kütüphanesi olmayan veya kitap ihtiyacı olan okullarımıza topladığımız kitapları gönüllü bağışlıyoruz. Bu çerçevede Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Aslan ile birlikte 2 bin kitap Bozhöyük köyü ilk öğretim okulu kütüphanesine teslim ettik. Budan sonra da çalışmalarımız devam edecektir." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe STK Platformu Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement