'Kızımı Neden Kaçırdın' Dayağı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

'Kızımı Neden Kaçırdın' Dayağı Güvenlik Kamerasında

\'Kızımı Neden Kaçırdın\' Dayağı Güvenlik Kamerasında

Bağcılar'daki bir turizm şirketinde çalışan Atilla Öksüz ve yakınları, birlikte kaçtığı P.Ş.'nin babası Y.Ş. ve yeni damat adayı tarafından cadde ortasında dövüldü.

01.11.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'daki bir turizm şirketinde çalışan Atilla Öksüz ve yakınları, birlikte kaçtığı P.Ş.'nin babası Y.Ş. ve yeni damat adayı tarafından cadde ortasında dövüldü. Cadde ortasındaki dayak görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İddiaya göre, 25 yaşındaki Atilla Öksüz, aynı köyden ve 2 yıldır arkadaşlık yaptığı P. Ş.'nin başka bir erkekle evleneceğini duydu. Bunun üzerine Atilla Öksüz anlaşarak P. Ş. ile birlikte Kastamonu'ya kaçtı. İki gün sonra P.Ş., Atilla Öksüz ile kendi isteğiyle kaçtığını ancak ailesine geri dönmek istediğini söyledi. Atilla Öksüz'den şikayetci olmayan P.Ş. ailesinin evine geri döndü. Öksüz ve Ş. ailesi arasında bu yüzden husumet çıktı.

Geçen Perşembe günü P.Ş,'nin babası Y.Ş., yeni damat adayı ve akrabaları ile Atilla Öksüz'ün çalıştığı, Kirazlı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki iş yerine geldi. Bu sırada Atilla Öksüz ile Y.Ş. arasında kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmaya damat adayı da karıştı.

Sopalı yumruklu kavga caddeye taştı. Kavgada Atilla Öksüz ile akrabası Meryem Durmuş başlarına aldıkları sopa darbeleriyle dayak yedi. Bu kavga çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kendisini dövenlerden davacı olduğunu söyleyen Atilla Öksüz, "P.'ni babası başka biriyle evlendirmek istedi. Biz severek kaçtık. Daha sonra P. ailesinin yanına dönmek istedi. Ben de babası Y. Ş.'ye teslim ettim. P. benden şikayetci olmadı. Anlaştık ayrıldık. Birkaç gün sonra babası Y.Ş., yeni damat adayı ve akrabaları iş yerimizi bastı. Bizi sopalarla dövdü. Canımızı zor kurtardık. Hepsinden şikayetciyim" dedi. Meryem Durmuş da "Yeğenlerim dövüldüğünü duydum. Polisi aramadım. Bende onları kurtarmak için gittim. Beni de aralarına alarak feci şekilde dövdüler. Başıma sopayla vurdular. Başıma 12 dikiş atıldı. Davacı olduk. Beni dövenlerin cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kızımı Neden Kaçırdın' Dayağı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement