Kızımın Arkasında Çok Güçlü Ailesi Var - Son Dakika
Magazin

Kızımın Arkasında Çok Güçlü Ailesi Var

Kızımın Arkasında Çok Güçlü Ailesi Var

Kızı Ceren Kalpakaslan, Rafet El Roman ile birlikte olan ünlü organizatör Atilla Kalpakaslan, "Çocuğumun arkasındayım" diyor ve ekliyor: Herkesinki gibi....

20.02.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rafet El Roman ile Ceren Kalpakaslan'ın ilişkisi sık sık medyaya konu oluyor. Ceren'in babası Atilla Kalpakaslan'ı uzun yıllardır tanırım. Bugüne kadar birçok ünlü mankende emeği olan bir organizatördü ama artık kendisini sosyal sorumluluk projelerine adadı ve başkanlığını yaptığı Engelsiz Yaşam Vakfı'nı kurdu. Kalpakaslan; her ne kadar kendisi yıllardır podyum dünyasının içinde olsa da, ilk eşinden olan kızı Ceren'i elinden geldiğince medyadan uzak tutmaya çalıştı. Ancak Ceren, gönlünü Rafet El Roman'a kaptırınca; sık sık magazin basınına konu olmaya başladı. Başlarda kızının ünlü popçuyla birlikte olmasını istemeyen Atilla Kalpakaslan, sonrasında Ceren'in sevgisine kayıtsız kalamadı ve ikilinin evliliğe doğru adım atmasına onay verdi.

YÜZÜ GÜLSÜN İSTERİM

Her şey sakin sakin ilerlerken geçtiğimiz günlerde Tuğba Altıntop'un; eski eşinin evlenmesi halinde kızlarının velayetini alacağını ve kızlarının, babalarının evlenmesini asla istemediğini söylemesi, gerginliğe neden oldu. Bu açıklamalardan sonra Atilla Kalpakaslan'ın, organizasyonunu üstlendiği defilelerde Tuğba Altıntop'a yer vermediği iddia edildi. İşte bu iddialar, Kalpakaslan'ı kızdırdı. Atilla Kalpakaslan'a telefonla ulaştım ve yaşanan olaylarla ilgili düşüncelerini sordum. Ünlü organizatör bu konularla gündeme gelmekten çok rahatsız olduğunu söylese de sorularımı içtenlikle yanıtladı. İşte kızı ve müstakbel damadıyla ilgili ilk kez konuşan Atilla Kalpakaslan'ın yaşananlara tepkisi...

Kızınızla müstakbel damadınızın ilişkisini nasıl yorumluyorsunuz?

Kızım mutlu olduğu sürece sorun yok. Bir baba olarak onun yüzünün güldüğünü görmek elbette ki beni mutlu eder. İlişkilerinde bir sorun yok. Her şey yolunda görünüyor. Bu nedenle bizi aile olarak rahatsız eden bir durum yok ortada.

Tuğba Altıntop, kızlarının; Rafet Bey'in kızınızla evliliğini onaylamadığını söylemişti. Buna ne diyeceksiniz?

Bunlar, kızımla Rafet'in bileceği ve çözeceği şeyler. Az önce de dediğim gibi; kızım mutlu. Elbette ki kızım benim canım; şayet onun üzüldüğünü ya da hoş olmayan şeyler yaşadığını görürsem, babası olarak duruma el koyarım. Ancak şimdilik görünürde böyle bir şey yok. Zaten biz böyle konularla gündeme gelmek istemiyoruz.

ARALARINDA SORUN YOK

Evlilikle ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Kızınızın, nişanlısının çocuklarıyla bir sorunu var mı?

Kızımın mutluluğu benim için kıymetli. Bu yüzden de umarım her şey istedikleri gibi olur. İkisi de yetişkin insanlar; bu saatten sonra istediğimizi yaptıracak değiliz. Ben aralarında bir sorun olduğunu ya da olacağını düşünmüyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olsun. Benim için önemli olan; kimin ne dediği ya da kimin ne yaptığı değil. Kızımın mutsuz olduğunu ya da sıkıldığını görürsem, işte o zaman baba olarak duruma el koyar, gereken müdahaleyi yaparım. Kızım benim gözbebeğim, yıllarca onu medyadan uzak büyüttüm. Herkesin evladı nasıl kıymetliyse, benim de kızım öyle kıymetli. Onun arkasında çok güçlü bir ailesi var.

ÖZEL HAYATIMLA İŞİMİ AYIRMAYI İYİ BİLİRİM

Tuğba Altıntop'u, yaptığı açıklamalardan ötürü organizasyonunu yaptığınız defilelere almadığınız söyleniyor. Doğru mu?

Böyle bir şey olabilir mi? Bir kere ben artık cast ajansı sahibi değilim. Podyum dünyasından uzaklaşalı çok oldu. Artık Engelsiz Yaşam Vakfı'nın başkanlığını yürütüyorum. Bu nedenle Tuğba ile ortak bir projemiz olmadı. Ayrıca olsaydı da benim için durum değişmezdi. İş ile özel hayatı birbirinden ayırmayı bilirim.

Düzenlediğiniz bir defilenin kadrosunda Tuğba Hanım'ın olduğunu görürseniz, çalıştırır mısınız?

Ben profesyonelim. Hayatımda kimseyle kişisel bir sorun yaşayıp bunu da işime yansıtmadım. Rafet ile Tuğba arasında olanlar beni ilgilendirmiyor. Bu, onların arasındaki sorun. Ancak kızım üzülürse, o başka... Bunun dışında ben kimseyle kişisel bir şey yaşamam.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kızımın Arkasında Çok Güçlü Ailesi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement