Kızının Erkek Arkadaşına İşkence Yapan Babaya 24 Yıl İstendi - Son Dakika
Güncel

Kızının Erkek Arkadaşına İşkence Yapan Babaya 24 Yıl İstendi

Kızının Erkek Arkadaşına İşkence Yapan Babaya 24 Yıl İstendi

Baba, kızının sevgilisini evlerine götürüp burada ağaca bağladı. Soydu ve eline aldığı bıçakla "Şeyini keseceğim" diyerek tehdit etti. İşkenceci babaya 24 yıl istendi.

10.08.2015 08:23  Güncelleme: 11:42

İstanbul Ümraniye'de 2 yıl önce yaşanan olay iddiaya göre; aynı ilköğretim okulunda öğrenci olan 14 yaşındaki S.H. adlı kız çocuğu ile yaşıtı olan M.E.B., randevulaşarak bir yerde buluştu.

Kızını takip eden baba S.H. ve oğlu, buluşma sonunda evine dönmek üzere yola çıkan M.E.B.'nin yolunu kesti. Kaçmak isteyen erkek çocuğunu yakalayan ikili, kız çocuğunun da bulunduğu otomobile bindirdi. Çocuğu evlerine götürüp burada bir ağaca bağladı. Soydu ve eline aldığı bıçakla "Şeyini keseceğim" diyerek tehdit etti. İşkenceci babaya 24 yıl istendi.

NELER YAŞANDI?

Baba ile oğlu sokak ortasında yakalayıp dövdüğü çocuğu, Ümraniye'deki evlerine götürüp burada bir ağaca bağladı. İç çamaşırıyla kalacak şekilde soydu ve eline aldığı bıçakla "Şeyini keseceğim" diyerek tehdit etti. Olayı gören bir komşu durumu polise bildirdi.

Çocuk kurtarılırken soruşturmayı yürüten savcılık, baba hakkında 'kasten yaralama, tehdit ve hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 8 yıldan 24 yıla kadar, 22 yaşındaki oğlu hakkında da 'kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 6 yıldan 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

"ÇOK KORKTUM"

Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılamada ifade veren M.E.B., kız arkadaşı ile buluştuktan sonrasını şöyle anlattı: "Eve gitmek için yürürken bir otomobille karşıma geldiler. Abisi yumruk attı. Kaçmaya çalıştım, babası otomobille yolumu kesti. Arabaya zorla bindirdiler. Evlerinin bahçesine götürdüler. S.'nin babası 'İp ve bıçak getirin' dedi. Zorla soydu. Üzerimde sadece iç çamaşırım kaldı. Ağaca bağladı. Çok korktum." dedi.

"EŞİME HAKARET ETMİŞ"

Sanık baba ise çocuğun eşine telefonda hakaret ettiğini öne sürerek, "O hiddetle yola çıktık. Oğlanı, anne ve babasıyla görüşmek için eve getirdim. Ağabeyi ile babasının telefonunu istedik vermedi. Korkutmak için 'Bir daha böyle bir şey yaparsan bir yerini keserim' dedim. Bir tokat attım, oğlum da bir tokat attı." diye konuştu. Duruşma olaylara tanık olan küçük kızın dinlenmesi için ertelendi.

Son Dakika Güncel Kızının Erkek Arkadaşına İşkence Yapan Babaya 24 Yıl İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Neco: Al kızı becer mi diyecekti yani 28 5 Yanıtla
  • ferit.: sen once kizini zaptetseydin.cocugun ne sucu var.. 21 10 Yanıtla
  • ali tatar: Bu akp nin yeni türkiyesi olmalı ülkenizdw adalwt arıyoruz.? 9 21 Yanıtla
  • h.d: ŞİMDİ BİR DE BABA SUÇLU OLUR............ 17 13 Yanıtla
  • duygu: beyler siz hicmi 14yasinda olmadinz hemen infaz yapmissinz bile cocugu bu neya baba yargilamak istiyorsa once kendi kizindan baslasin ama siddetle deyil tatlilikla ya benimde 14 yasundayken arkadasim oldu noldu basima biseymi geldi hayir bu ne ya adamin ogluda varmis onun kiz arkadasi vardir ama kiza gelince cizs ogluna gelince hadi aslanim diyordur kesin bu kadar basit 20 7 Yanıtla
  • kalk: Tayyip yapmistir kesin 13 13 Yanıtla
  • Tamam: Baba ve ogul atin hapse curusunler icerde bazilarina ders olur 9 15 Yanıtla
  • ofli hanim aga: Kizimi kucuk ama yinede kapinin onune oynamaya gondermem kendim parka bahceye istedigi yere gotururum arkadaslari ni istiyse eve cagururum.on yasinda cocukla cocuk olmam gereki ama ne yapayim evladumu sokakta bulmadum sokaga salayim.temiz bir aile icun temiz evlat yetistirelum.... 19 3 Yanıtla
  • Tahir: Ulan daha 14 yasinda cocuk napmis bu cocukda bunu yapmislar yazik 10 11 Yanıtla
  • f5: Hirsizin hiçmi suçu yok 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement