KKTC Antalya Temsilcisi Korman'dan Gül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

KKTC Antalya Temsilcisi Korman'dan Gül'e Ziyaret

KKTC Antalya Temsilcisi Korman\'dan Gül\'e Ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Antalya temsilcisi Münir Erer Korman, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

14.07.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Antalya temsilcisi Münir Erer Korman, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Korman, üç dönemdir belediye başkanlığına seçilen Gül'ü tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Korman, Gül'ün KKTC misyonuna ve kendisine her zaman sevgiyle baktığını belirterek, "Bizlere destekte kusur etmeyen Belediye Başkanı Gül'e ülkem ve şahsım adına başarı dilemek için geldim. Kemer Belediye Başkanımız ve Kemer'le ayrı bir organik bağımız daha var" dedi.

Geçen yıl Kıbrıs'ta turizmin göz bebeği Lapta ile kardeş belediye anlaşması yaptıklarını hatırlatan Korman, şöyle devam etti:

"Bu nedenle başkanımıza çok teşekkür ederim. Beni mutlu eden bir gelişme de yeni yapılan bir caddeye 3. Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu'nun adının verilecek olmasıdır. Umarım bu karar yakın zamanda hayata geçirilir."

Korman ile çok uzun yıllardır dostluğu bulunduğunu ifade eden Gül ise KKTC Lapta Belediyesi ile kardeş şehir ilişkilerinde de köprü olan Korman'a teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KKTC Antalya Temsilcisi Korman'dan Gül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement