Koç'a Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Koç'a Ziyaretler Devam Ediyor

Koç\'a Ziyaretler Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

05.03.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer ile şube yönetim kurulu üyeleri ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Kubilay Şakar'ı makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan'ın da yer aldığı toplantıda Başkan Dinçer, TÜMSİAD'ın Manisa'daki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Manisa'nın ekonomik olarak kalkınması için çeşitli hamleler gerçekleştirdiklerini ifade eden Dinçer, "MASKİ ile faaliyet alanlarımız farklı olsa da aynı coğrafyaya hizmet ettiğimiz için, sizlerle tanışmak istedik. Bizleri geri çevirmediğiniz için, sizlere TÜMSİAD adına teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Manisa'daki her kurum ve kuruluş, misyonu itibarıyla Manisa'ya en iyi hizmeti yapmakla yükümlü. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bizler de kuruluşumuzdan itibaren, amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda görev ve sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Hedefimiz, Manisa'nın su ve kanalizasyon altyapısını oluşturup, atık su arıtma tesislerini ilimize kazandırmak" dedi.

İştirakçilerimiz, Yol Arkadaşımızdır

Gediz Elektrik Perakende A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Kubilay Şakar, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç'a ziyarette bulundu. İki kurumun birbiriyle doğrudan iletişim halinde olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilin tümüne hizmet veren MASKİ'nin hizmet üretmek için enerji kullanımının fazla olduğunu belirterek, ilerleyen süreçte iki kurumun birbirine yardımcı olacağı konular hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Hangi kurum olursa olsun, önemli olan iyi niyetle Manisa'ya hizmetleri zamanında ve eksiksiz aktarmak olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda yalnızca iştirakçilerimizle değil, kuruluş ve faaliyet alanlarımız farklı olan sivil toplum örgütleri ile de görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmelerin iki taraf için de olumlu getirileri olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç'a Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement