Kocaeli'de 40 Bin Tavuk Kapasiteli Çiftlik Tadilat Sırasında Yandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de 40 Bin Tavuk Kapasiteli Çiftlik Tadilat Sırasında Yandı

Kocaeli\'de 40 Bin Tavuk Kapasiteli Çiftlik Tadilat Sırasında Yandı

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı İshakçılar köyünde tavuk çiftliğinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

03.03.2015 15:46  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli 40 BİN TAVUK KAPASİTELİ ÇİFTLİK TADİLAT SIRASINDA YANDI ek40 BİN TAVUK KAPASİTELİ ÇİFTLİK TADİLAT SIRASINDA YANDI

KOCAELİ'nin Derince İlçesi'ne bağlı İshakçılar Köyü'nde tavuk çiftliğinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Tadilat çalışması nedeniyle yangından bir süre önce bir başka yere nakledilmesi nedeniyle 40 bin tavuğun telef olmaktan kurtulduğu anlaşıldı.

Yangın Derince ilçesine bağlı İshakçılar Köyü Çancılar Mahallesi'nde meydana geldi. Engin Özcan'ın sahibi olduğu tavuk çiftliğinde tadilat nedeniyle kaynak yapıldığı sırada yangın çıktı. Çıkan yangında dumanları gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Yangına İzmit, Körfez ve Derince itfaiyeleri müdahele etti. Yangın yaklaşık bir saatte kontrol altına alınırken, tavuk çitfliğindeki tüm kümesler kül oldu. Çiftliğin tadilata alınması nedeniyle, olaydan kıra süre önce buradaki 40 bin tavuğun başka yere nakledildiği, bu sayede 40 bin tavuğun da telef olmaktan kurtulduğu anlaşıldı.

Bu arada yangında tadilat çalışması yapan ve dumandan etkilenen Halil Altuntaş isimli işçi baygınlık geçirdi. Bu kişi olay yerine gelen ambulansla Derince Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de 40 Bin Tavuk Kapasiteli Çiftlik Tadilat Sırasında Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement