Kocaeli Bayram Tatili Yoğunluğu Başladı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Bayram Tatili Yoğunluğu Başladı

Kocaeli Bayram Tatili Yoğunluğu Başladı

Bayram tatili yoğunluğu başladı Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyenler bugün öğlenden sonra yeniden yola çıkmaya başladı.

22.09.2015 16:32

Bayram tatili yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyenler bugün öğlenden sonra yeniden yola çıkmaya başladı.TEM Otoyolunun Çamlıca İzmit arasında saat 15.00 dan sonra trafik hareketlenirken arefe olması nedeniyle yarın daha fazla yoğunluk beklendiği belirtildi.

Kurban bayramının idari izinlerle birlikte 9 güne çıkmasının ardından işlerini ayarlayanlar ve tatili İstanbul dışında geçirmek isteyenler geçtiğimiz Cuma gününden itibaren yola çıkmaya başlamışlardı. Tatil trafiğindeki hareketlilik Cuma akşamından itibaren Cumartesi ve Pazar günleri de dalgalı olarak devam ederken TEM ve D-100 Karayolunda dün fazla hareketlilik olmadı. Bugün saat 15.00 dan sonra Çamlıcadan İzmit istikametine doğru hareketlilik gözlendi. Aynı saatlerde de İDO'nun Gebze Eskihisar daki feribot iskelesinde de az da olsa haraketlenme oldu. Yetkililer bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla, bayramı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin yola çıkmalarının bir kaç güne yayıldığını bu nedenle de geçtiğimiz bayramlardaki kadar yoğunluk yaşanmadığını söylediler. Ancak dönüşün bayramın 3. ve 4. gününe sıkışacağından yollarda ve feribot iskelelerinde çok daha büyük yoğunluk yaşanabileceği uyarısında bulundular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Bayram Tatili Yoğunluğu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement