Kocaeli Bilim Merkezi Kocaeli Turnesi Düzenleyecek - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Bilim Merkezi Kocaeli Turnesi Düzenleyecek

Kocaeli Bilim Merkezi Kocaeli Turnesi Düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi, öğrencileri bilimle buluşturuyor.

19.10.2013 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seka Kağıt Fabrikası alanında inşa edilen ve 2014 yılında açılacak olan Bilim Merkezini tanıtmak, Kocaeli Bilim Merkez'ine gelecek öğrencileri bilimle buluşturmak için Kocaeli Bilim Merkezi ekibi okullarda bilimselsel gösteriler düzenleyecek.

12 İLÇEDE GÖSTERİ YAPILACAK

Kocaeli Bilim Merkezi, 12 ilçede belirlenen okullarda bilimsel deneyler gerçekleştirecek. Birbirinden ilginç deney ve gösterilerin yapılacağı etkinlikle, öğrencilerin bilime olan ilgi ve merakı artırılmak amaçlanmakta. 12 ilçe ve 17 okulda gerçekleştirilecek gösterilerle öğrencilerin görerek ve yaparak öğrenme becerileri artırılmak amaçlanmakta.

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ DENEYLER YAPILACAK

Kocaeli Bilim Merkezi tarafından okullarda yapılacak gösterilerde, kimyasal maddelerin bir birleri ile etkileşimini gösteren köpük deneyi, maddenin hal değişimlerini farklı bir şekilde gösterimi için kuru buz deneyleri, gizemli tozun alevle buluşması sonucunda gerçekleştirilen alev deneyleri ve -1960 C da sıvı azotun maddelere etkisini göstermek için tasarlanan deneyler eğlenceli sunumlar eşliğinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Bilim Merkezi Kocaeli Turnesi Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement