Kocaeli Birlikspor'da Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birlikspor'da Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıkları

Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız: "Seri galibiyetler için Kahramanmaraşspor maçını başlangıç kabul ediyoruz, yarınki maçtan da 3 puan alıp kente dönmek istiyoruz"

11.10.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, yarın deplasmanda yapacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün yönetim kurulu üyesi Fikret Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen çarşamba günü sahalarında Kahramanmaraşspor karşısında önemli galibiyet aldıklarını belirterek, takımın moral ve motivasyonunun iyi durumda olduğunu söyledi.

Kadrodaki iki futbolcunun sakat, bir futbolcunun da kart cezalısı olduğunu ifade eden Yıldız, bazı maçlarda güzel futbol oynamalarına rağmen sahadan galip ayrılamadıklarını kaydetti.

Yıldız, "Seri galibiyetler için Kahramanmaraşspor maçını başlangıç kabul ediyoruz, yarınki maçtan da 3 puan alıp kente dönmek istiyoruz" diyerek, "Takımımızın kalitesine inanıyoruz. İyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Kadromuzda güzel bir arkadaşlık ve beraberlik var. Tek eksiğimiz sahadaki oyunun sonuca yansımamasıydı. Üst düzey futbol oynadığımız maçlar var. Bu durum bizi umutlandırıyor" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kocaeli Birlikspor'da Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement