Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, mağlup oldukları Sarıyer karşılaşmasına ilişkin, "Yapacak bir şey yok, futbolda bu tür neticeler maalesef var. Artık son maça kadar savaşacağız" dedi.

23.03.2015 15:13

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, mağlup oldukları Sarıyer karşılaşmasına ilişkin, "Yapacak bir şey yok, futbolda bu tür neticeler maalesef var. Artık son maça kadar savaşacağız" dedi.

Dün 28. hafta maçında deplasmanda Sarıyer'e 1-0 mağlup olan Kocaeli ekibi, grubunda 41 puanda kalarak 7'nci sıraya geriledi.

Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıyerspor maçının ilk yarısında çok iyi işler yapmalarına ve net pozisyonlar bulmalarına rağmen, gol atamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yedikleri golün tüm dengeleri bozduğunu vurgulayan Ertekin, "Golü yedikten sonra bütün futbolcularımızda bir düşüş oluyor. İkinci golden sonra çok kötü oynadık. Takım bütünlüğü olmadığı sürece kazanamıyoruz" dedi.

"Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmamız lazım"

Ertekin, yenildikleri bütün maçların nedeninin panik havası olduğuna dikkati çekerek, "Bu maçlarda net gol pozisyonlarını değerlendirmeyip gol atamıyorsan, sonuç itibarıyla kaybediyorsun. Yazık oldu. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmamız lazım. Bu tür maçlar önemli maçlar kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarını vurgulayan Ertekin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sarıyer deplasmanından puansız ayrılmak son derece üzüntü verici. Yapacak bir şey yok, futbolda bu tür neticeler maalesef var. Artık son maça kadar savaşacağız. Bir şekilde bu işin içerisinde olabilmek için tüm çabamızı sarf edeceğiz. Bu maçı kazanmış olsaydık büyük bir avantaj kazanmış olacaktık. Avantajımızı kaybettik sadece. Bundan sonraki maçalara bakılırsa, fikstür olarak maçlarımızı kazanmamız durumunda hedeflediğimiz play-off'a kalacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement