Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, pazar günü deplasmanda Sarıyerspor'a 1-0 mağlup olmalarına ilişkin, "Bu kadar kaliteli bir takımın, bu kadar basit hatalarla yenilmesi bizleri üzüyor" dedi.

24.03.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, pazar günü deplasmanda Sarıyerspor'a 1-0 mağlup olmalarına ilişkin, "Bu kadar kaliteli bir takımın, bu kadar basit hatalarla yenilmesi bizleri üzüyor" dedi.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, mağlubiyetin son derece üzücü olduğunu belirterek, play-off hattına yükselmeyi kaçırdıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında güzel futbol oynadıklarını ifade eden Kandemir, şöyle konuştu:

"Maalesef net gol pozisyonlarına rağmen, bunları değerlendiremedik. Golü yedikten sonra takımımız adeta sahadan kayboluyor. Bu kadar kaliteli bir takımın bu kadar basit hatalardan dolayı yenilmesi bizleri üzüyor. Hafta sonu sahamızda Ankaragücü'nü konuk edeceğiz. Bu karşılaşma bizim açımızdan çok önemli. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bundan sonraki kalan tüm maçlarımızı kazanarak, ligde play-off'a kalmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Birlikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement