Kocaeli Birlikspor Nazilli'yi bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Birlikspor Nazilli'yi bekliyor

Kocaeli Birlikspor Nazilli\'yi bekliyor

Liderlik koltuğuna gözünü diken 2.Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor'da Nazilli Belediyespor hazırlıkları ve bekleyişi sürüyor.

02.12.2016 09:01  Güncelleme: 09:02

Spor Toto 2.Lig'de yarın temsilcimiz Kocaeli Birlikspor liderlik yarışında önemli bir sınava daha çıkıyor. Ligde 4.sırada olan ekibimiz "mutlak galibiyet" parolasıyla sahaya çıkacak. Hafta sonu sıralamada Birlikspor'un üstünde yer alan Keçiörengücü ve BB Erzurumspor birbiriyle oynayacak. Her iki takımdan birinin puan kaybı ya da beraberliği Kocaeli Birlikspor'a galibiyet alması durumunda ligin 2. ya da 3.sırasını getirecek.

EKSİKSİZ ÇALIŞTILAR…

Lider Amedspor ise zorlu Pendikspor deplasmanına gidecek. Puan kaybetmesi durumunda temsilcimiz olası galibiyetiyle liderle puan farkını da 1'e indirecek. Makas daralıyor, hesaplar ince, hazırlıklar yoğun. Büyük önem taşıyan haftada Nazilli Belediyespor'u evinde ağırlayacak olan kırmızı-beyazlılar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takım önceki günkü (perşembe) antrenmana eksiksiz katıldı. Sakatlığı bulunan oyuncu yok.

ANTRENMAN TATLI BİTTİ

Toplantı ve ısınma koşusuyla antrenmana başlayan takım koordinatif ısınma, topsuz ve toplu dirillerle çalışmayı sürdürdü. Ardından tam sahada taktiksel oyun çalışan kırmızı-beyazlılara antrenmanın sonunda tatlı ikramı yapıldı. Fransa'da yaşayan İzmitli iş adamı Memduh Yılmaz antrenmana gelerek oyunculara tatlı ikram etti, Nazilli Belediyespor karşısında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Birlikspor Nazilli'yi bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement