Kocaeli Bylock Mesajlaşmasını Kullanan 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Bylock Mesajlaşmasını Kullanan 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli Bylock Mesajlaşmasını Kullanan 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bylock mesajlaşmasını kullanan 8 kişi adliyeye sevk edildiFaruk KIYAK- Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'de Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında örgütün kullandığı 'Bylock' isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasını kullanan aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 8 kişi Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

29.08.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bylock mesajlaşmasını kullanan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Faruk KIYAK- Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'de Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında örgütün kullandığı 'Bylock' isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasını kullanan aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 8 kişi Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kullandığı 'Bylock' isimli programı telefonlarında tespit edilen içlerinde subay ve astsubayların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlandıktan sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Bylock Mesajlaşmasını Kullanan 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement