Kocaeli'de Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Askeri Helikopterin Düşmesi

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, şehit askerlerden Radar Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun akrabalarını ziyaret etti.

13.10.2014 18:41

İnegöl Kaymakamı Ali Akça ve beraberindeki heyet, Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkisinde, "S-70B Sikorsky" tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Radar Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun akrabalarına taziye ziyaretinde bulundu.

Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Kerim Kazanasmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş ile Karakaşoğlu'nun Cerrah Mahallesi'ndeki akrabalarının evine geldi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Akça, helikopter kazasının 77 milyonun ciğerini yaktığını belirterek, "Şehit olan kardeşlerimizden bir tanesi İnegöllü. Burada yaşayan akrabaları var. Onların acılarını paylaşmak için geldik. Acılar paylaştıkça azalır diyerek ziyaretlerine geldik. Yakın akrabalarının yüzündeki üzüntü bizleri de etkiledi. Hayatını kaybeden 4 vatan evladına Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar şehittir. Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement