Kocaeli'de Kurban Kesim Fiyatları Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Kurban Kesim Fiyatları Belirlendi

Kocaeli\'de Kurban Kesim Fiyatları Belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince kurban kesim ücretleri belirlendi.

22.09.2014 12:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince kurban kesim ücretleri belirlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, küçükbaş kurbanlıkların kesim ücreti 45, büyükbaş kurbanlıkların kesim ücretinin ise 180 lira olduğu belirtildi.

Vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmeleri için bu yıl kurban sırasının internet üzerinden verileceği vurgulanan açıklamada, İzmit Mezbahası'nda 25 Eylül Perşembe günü başlayacak kurban sırası alma işleminin, 2 Ekim Perşembe günü sona ereceği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımız, belediyemizin resmi web sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinden aktif olacak penceredeki formu eksiksiz doldurarak, ön kayıt işleminden sonra, sistem tarafından otomatik numara verilecek. Kurban Bayramı öncesinde İzmit İlçe Müftülüğünce belirlenen banka hesabına yatırılan kurban kesim bedelini belgeleyen banka dekontu ile Çözüm Masası'na gelen vatandaşlarımızın görevli personelce kesin kaydı yapılacak ve ön kayıt esnasında sistem tarafından otomatik olarak verilen sıra numarası geçerli olacak. İnternet ortamına aşina olmayan ya da kullanmakta zorluk çeken vatandaşlara, Çözüm Masası'nda görevli personel tarafından destek verilecek." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Kurban Kesim Fiyatları Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement