Kocaeli Kavga Eden Köpekleri Ayırmak İsterken Demir Çubukla Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kavga Eden Köpekleri Ayırmak İsterken Demir Çubukla Saldırdı

Kocaeli Kavga Eden Köpekleri Ayırmak İsterken Demir Çubukla Saldırdı

Kavga eden köpekleri ayırmak isterken demir çubukla saldırdıKOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde caddenin ortasında kavga eden köpekleri ayırmak isteyenler veya hayvanları kendilerinden uzaklaştırmak isteyenlerin çabası dikkat çekti.

19.07.2016 16:17

Kavga eden köpekleri ayırmak isterken demir çubukla saldırdı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde caddenin ortasında kavga eden köpekleri ayırmak isteyenler veya hayvanları kendilerinden uzaklaştırmak isteyenlerin çabası dikkat çekti. Bir kişi köpekleri ayırmak isterken demir çubukla hayvanlara vurması tepki gördü.

Gölcük'te 10 köpek cadde ortasında kavga ederken, vatandaşlar köpekleri ayırmak için ya da kendilerinden uzaklaştırmak için çabaladı. Bir kişi sopa ile kendisine doğru yaklaşan köpekleri uzaklaştırırken, yolun ortasında kavga eden köpeklere doğru korna çalarak yaklaşan bir sürücü köpeklerin ayrılması için aralarında durdu. Köpekler kavga etmeye devam edince sürücü geri geri giderek köpeklerin arasında kalmaya devam etti. Bu sırada elinde laptop çantası bulunan bir kişi yanına yaklaşan köpekleri çantayı sallayarak uzaklaştırdı. Köpekler kavga etmeye devam ederken bir kişi hayvanların üzerine su attı, bir polis fırça ile köpekleri kovalarken, bir kişi ise balonlu ambalajları patlatarak köpeklerin üzerine doğru yürüdü. Köpekler tüm çabalara rağmen kavga ederken, korkulu anlar da yaşattılar. Bu sırada bir vatandaş eline aldığı demir çubukla köpeklere saldırarak hayvanlara vurdu. Köpekler cadde de kavga ederek ilerlemeye devam ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kavga Eden Köpekleri Ayırmak İsterken Demir Çubukla Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement