Kocaeli Kesik El Cinayetinde Gözaltına Alınan 5 Şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kesik El Cinayetinde Gözaltına Alınan 5 Şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne Sevk Edildi

Kocaeli Kesik El Cinayetinde Gözaltına Alınan 5 Şüpheli Kocaeli Adliyesi\'ne Sevk Edildi

İzmit- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili olarak 5 kişi daha gözaltına alındı.

23.02.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili olarak 5 kişi daha gözaltına alındı. Bursa'da gözaltına alınan ve jandarma tarafından İzmit7e getirilen 5 kişi ifadelerinin ardından Adliyeye sevkedildi.

İzmit Kandıra Yolu'nun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçtiğimiz 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı cesedi bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak soruşturma genişletilerek devam ettiriliyor. Üzerinde bulunan kredi kartı ile banka kartının kullanıldığı ve bir ayakkabı mağazasından alışveriş yapıldığıhı belirleyen jandarma ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak önce Muhammed Yıldız isimli bir kişiyi aramaya başlamıştı. Daha sonra da halen aranmakta olan Muhammed Yıldız'ın yanında bulunan ve görüntülerden teşhis edilen Arif Ç. adlı kişi bir kişi yakalarak tutuklanmıştı.

5 GÖZALTI

Öldürülen Nuran Dutlu'nun telefon dökümanlarından yola çıkan jandarma ekipleri olayla bağlantılı oldukları düşünülen Vedat A., Mehmet K., Murat A., Mustafa B., Serkan A. adlı 5 kişiyi de Bursa'da yapılan operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında cinayetin 1 numaralı şüphelisi Muhammed Yıldız'ın olmadığı öğrenildi. Ancak bu kişilerin cesedin taşınmasında kullanılan 16 .. ... plakalı kiralık aracın kiralanmasıyla da bağlantıları olduğu belirtildi. Bu kişiler ifadelerinden sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi.

BAVUL HEREKE'DE BULUNDU

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemelerde Nuran Dutlu'yu öldürdükten sonra bir bavula koyup İzmit Kandıra yolu arasına cesedi bırakan zanlıların bavulu daha sonra Hereke sahiline attıklarını tespit etti. Bu bavul da geçtiğimiz günlerde bulunarak incelenmek üzere Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kesik El Cinayetinde Gözaltına Alınan 5 Şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement