Kocaeli Köpek Saldırınca Panikleyen Polisin Tabancasından Çıkan Kurşun Başına Isabet Etti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Köpek Saldırınca Panikleyen Polisin Tabancasından Çıkan Kurşun Başına Isabet Etti

Izmit'te, uyuşturucu satıcıları ve aranan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi köpeğini polislerin üzerine salarak kaçmaya çalıştı.

22.02.2017 12:46

Izmit'te, uyuşturucu satıcıları ve aranan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi köpeğini polislerin üzerine salarak kaçmaya çalıştı. Köpeğin saldırması sonucu panikleyen polisin tabancasından çıkan kurşun Kadir Açıkel'in başına isabet etti. Yaralanan Kadir Açıkel tedavi altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bu sabah uyuşturucu satıcıları ve aranan kişilere yönelik İzmit, Başiskele, Derince ve Kartepe ilçelerinde operasyon düzenledi. İzmit Gültepe Mahallesi'nde asayiş ve çevik kuvvet ekipleri ile mahalleye girilirken, hakkında arama kararı bulunan Kadir Açıkel'in yaşadığı eve baskın düzenlendi. İddiaya göre, Kadir Açıkel köpeğini polislerin üzerine salarak kaçmaya çalıştı. Polis peşine düştüğü Kadir Açıkel'i durdurmak için havaya ateş etmek istedi. Bu sırada köpek polise doğru saldırınca panikleyen polisin tabancasından çıkan kurşun Kadir Açıkel'in başına isabet etti. Kurşun, Kadir Açıkel'in başını sıyırırken, polis olay yerine 112 Acil ekibi istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Kadir Açıkel'e müdahalede bulundu. Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kadir Açıkel tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Köpek Saldırınca Panikleyen Polisin Tabancasından Çıkan Kurşun Başına Isabet Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Köpek Saldırınca Panikleyen Polisin Tabancasından Çıkan Kurşun Başına Isabet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement