Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Nuh Köklü'yü Andı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Nuh Köklü'yü Andı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Nuh Köklü\'yü Andı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi bir grup, İstanbul Kadıköy’de kartopu oynarken öldürülen gazeteci Nuh Köklü için bir anma programı düzenledi.

25.02.2015 16:32

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi bir grup, İstanbul Kadıköy'de kartopu oynarken öldürülen gazeteci Nuh Köklü için bir anma programı düzenledi.

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen bir grup, bugün Kocaeli Üniversitesi Umuttepe kampüsünde bulunan İletişim Fakültesi'nde, İstanbul Kadıköy'de attığı kartopu dükkanının camına isabet ettiği için bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü'yü andı. İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşan grup, önce fakülte önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Daha sonra İletişim Fakültesi içerisine giren öğrenciler, burada gazeteci Nuh Köklü için bir anma köşesi oluşturdu. Esnaf tarafından öldürülen gazeteci Nuh Köklü'nün fotoğrafını fakülte içerisinde bulunan basın şehitleri köşesine asan öğrenciler, daha sonra Nuh Köklü'nün fotoğrafının Basın Şehitleri Köşesi'nde tamamen kalıcı olmasını talep etmek için fakülte yönetimine verilmek üzere dilekçe doldurdu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Nuh Köklü'yü Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement