Kocaman'a, Kocaman Sürpriz - Son Dakika
Yerel

Kocaman'a, Kocaman Sürpriz

Kocaman\'a, Kocaman Sürpriz

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor'da 57. yaşını dolduran Emin Kocaman'a sürpriz doğum günü düzenlendi.

22.07.2014 09:29  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor'da 57.yaşını dolduran Emin Kocaman'a sürpriz doğum günü düzenlendi. Teknik heyet ve futbolcular, akşam yemeğinin ardından Emin Kocaman için pasta kesti.

Kendisine düzenlenen sürpriz karşısında duygulanan Emin Kocaman, bu sürprizi hazırlayan teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Yeni sezon hazırlıklarını Ödemiş- Gölcük'te sürdüren Çine Madranspor'da futbolcuların performansı teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu'nu memnun ediyor. İlk hazırlık maçını 26 Temmuz'da Tire 1922 ile oynayacaklarını belirten Ferhatoğlu, "5 Ağustos'ta Nazilli'de Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Hazırlık maçları kendimizi görmek için önemli olacak"dedi.

FUTBOLCULAR ORUÇ TUTMUYOR

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle futbolcuların oruç tutmasını yasaklamadıklarını ifade eden Ferhatoğlu, "Futbolcularla yaptığımız konuşmada günde 5 bin kalori almaları gerektiğini söyledik. Bu kaloriyi almamaları durumunda performansta düşüklük yaşanabilir, vücutları zarar görebilir. Bundan dolayı oruç tutmuyorlar"diye konuştu.

BARIŞ BAŞKAN AYRILDI

Çine Madranspor'un Silivrispor'dan transfer ettiği kaleci Barış Başkan ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Barış'ın Çine Madranspor'a uyum sağlayamadığı bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaman'a, Kocaman Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement