Koçarlı'da Herkes Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

Koçarlı'da Herkes Kitap Okudu

Koçarlı\'da Herkes Kitap Okudu

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen her yaştan birçok kişi, 15 dakikalığına kitap okudu.

04.03.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen her yaştan birçok kişi, 15 dakikalığına kitap okudu.

Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi'nin (DEKE) '2015 yılı Koçarlı Okuyor' adı verilen etkinliği kapsamında her yaştan yüzlerce kişi, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, Koçarlı Belediye Başkanı CHP'li Mutlu Öztürk, Koçarlı Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Levent Altınbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri de etkinliği destek verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tahsis ettiği 724 kitap önce meydanı dolduranlara dağıtıldı. Ardından protokol üyeleri, öğrenci ve çok sayıda kişi okumanın önemine dikkat çekmek için 15 dakikalığına kitap okudu. Kitaplar yeterli gelmeyince iki kişinin tek kitabı okuduğu görüldü. Etkinliği hazırlayan öğretmenlerden Mehmet Orhan, bir ülkenin gelişmişlik ölçütlerinden birinin okumak olduğunu vurgulayarak, yaptıkları projenin ilçede çok faydalı olacağını söyledi. - Koçarlıaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koçarlı'da Herkes Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement