Köksal, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Köksal, Güven Tazeledi

Sivas Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına Köksal, yeniden seçildi.

09.01.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Beşir Köksal, güven tazeledi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden (SESOB) yapılan yazılı açılamaya göre, Kahveciler Esnaf Odasının genel kurulu, SESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sivas Terziler Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Oda başkanı Köksal, görevde bulunduğu sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üyelerin sorunları ve sıkıntılarıyla her zaman yakından ilgilenmeye gayret gösterdiğini belirten Köksal, yapılan çalışmalarda üyelerden her zaman destek gördüklerini kaydetti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ise her zaman esnafın yanında yer almaya ve kredi desteğinde bulunmaya gayret ettiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, yönetim ve denetim kurulu raporları, bilanço, gelir ve gider tabloları okundu. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda, odanın isminin "Sivas Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası" olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Dilek ve temennilerin ardından, tek listeyle gidilen genel kurulda, Beşir Köksal, yeniden başkanlığa seçildi. Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odasının yönetim kurulunda Yasar Kasap, Muttalip Biçer, Ertuğrul Baran, Kenan Özdemir, Kaya Yılmaz ve Gazi Daş; denetim kurulunda ise Ahmet Duman, Bülent Akalan ve Atilla Korkmaz yer aldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köksal, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement