Köksal, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Köksal, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı Ziyaret Etti

Köksal, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı\'nı Ziyaret Etti

Saadet Partisi (SP) Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ziyaret etti.

27.03.2014 14:20

Saadet Partisi (SP) Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ziyaret etti.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi ziyaret ve istişare görüşmelerine devam eden Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ziyarette yaptığı konuşmada, "Bizim Hasan ağabeyimizle çok eskiye dayanan bir tanışıklığımız ve dostluğumuz var. Kendileri zaman zaman ülkemizin ve şehrimizin içinde bulunduğu hassas dönemlerde, gerçekten sağduyulu, aklıselim, ve vatanseverlik göstererek, sürekli birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapmışlardır. Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi vakfı'nı temsilen Hasan Meşeli bizim için çok samimi söylüyorum bir kanaat önderidir. Bu duygularla göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da çok teşekküre ediyorum" dedi.

Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşel ise şunları söyledi:

"Yeşilyurt ilçemizden başkan adaylığını koyan, Malatya'mızda gerçekten çok önemli bir misyonu ve vizyonu olan, Mimar Yaşar Köksal beyefendinin, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfımızı yerel seçimlerden dolayı ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Yaşar Bey, akademik kariyeri olan, misyon ve vizyon sahibi, daha önce Münir Bey ile Malatya Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevi ile çalışarak, tecrübe kazanmış bir dostumuzdur. Seçimlere ayrı bir heyecan, ayrı bir ivme kazandıracağına ve Malatyalılara çok güzel hizmetler sunacağına inanıyoruz. Ben bu düşüncelerle vakfımızı ziyaret eden Mimar Yaşar Köksal Beyefendiye ve beraberindeki partililere hoş geldiniz diyorum. Yerel seçimlerde de başarılar diliyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köksal, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement