Koltuk Değnekli Yaralama Şüphelisi: Birisini Adam Akıllı Öldürelim de Öyle Çekin - Son Dakika
3.Sayfa

Koltuk Değnekli Yaralama Şüphelisi: Birisini Adam Akıllı Öldürelim de Öyle Çekin

Koltuk Değnekli Yaralama Şüphelisi: Birisini Adam Akıllı Öldürelim de Öyle Çekin

Kayseri'de alacak anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı - bıçaklı kavganın zanlıları sağlık kontrolüne getirilen koltuk değnekli zanlı, "Birisini adam akıllı öldürelim de öyle çekin" dedi.

30.06.2016 16:58  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de alacak anlaşmazlığı yüzünden 5 kişinin yaralandığı silahlı bıçaklı kavganın zanlıları adliyeye gönderildi. Sağlık kontrolüne getirilen koltuk değnekli zanlı, "Birisini adam akıllı öldürelim de öyle çekin" dedi.

SİLAHLI BIÇAKLI KAVGADA 5 KİŞİ YARALANDI

Merkez Melikgazi İlçesi Orta Sanayi Bölgesi'nde dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, iki grup arasında iddiaya göre, borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabanca ve bıçak çeken taraflar birbirine saldırdı. Kavgada 5 kişi yaralandı. Silah sesini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa sürede gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan Bülent Pucar (36), akrabası Sinan Pucar (26) ile Mehmet Çalış (25) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Zabit Pişkinel ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı ise özel hastaneye götürüldü.

TEDAVİSİ BİTEN ZANLILAR GÖZALTINA ALINDI

Bülent Pucar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü bildirildi. Tedavisi tamamlanan yaralılardan Çalış, Pişkinel ise bugün taburcu edilerek, gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan ve kaçan diğer şüphelileri de yakalayarak gözaltına aldı.

"ADAM AKILLI ÖLDÜRELİM DE ÖYLE ÇEK"

Sorguları tamamlanan şüphelilerden Mehmet Çalış, Zabit Pişkinel, S.A., S.Ç., A.K. ve Ş.M. Adli Tabip'liğe sağlık kontrolüne getirildi. Koltuk değnekli zanlılardan Zabit Pişkinel, burada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Koltuk değneğiyle ne çekiyorsun ? Birisini adam akıllı öldürelim de öyle çek" dedi. Ardından şüpheliler, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Koltuk Değnekli Yaralama Şüphelisi: Birisini Adam Akıllı Öldürelim de Öyle Çekin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • adalet: devlet denen ve yönetenlerde hala bu nu yaşatıyor. 6 0 Yanıtla
  • eski mahkum: kafası güzel ken delikanlı bunlar...tek yakala altına doldurur 5 0 Yanıtla
  • alacabelli: Ayakta duracak halin yok amma salliyon.... 2 0 Yanıtla

Advertisement