Komşu Cinayetine 25 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Komşu Cinayetine 25 Yıl Hapis

Komşu Cinayetine 25 Yıl Hapis

Samsun'da 22 yaşındaki Hasan Keleş, 24 yaşındaki Osman Hakalmaz'ı öldürmekten 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

25.09.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 22 yaşındaki Hasan Keleş, 24 yaşındaki Osman Hakalmaz'ı öldürmekten 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu yargılanan Keleş, çok pişman olduğunu söyleyerek, "İkimiz de yere düştük. Üzerime çıkıp vurmaya başlayınca ben de bıçağı rastgele salladım" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'nde geçen Ocak ayında meydana gelen olayda, iddialara göre Osman Hakalmaz ile ortak olarak binaların dış cephe işini yapan Mehmet Keleş anlaşamayınca ayrıldı. Ancak aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Mehmet Keleş'in askerden gelen kardeşi Hasan Keleş de, Hakalmaz ile görüşüp konuşmak istedi. Ancak Osman Hakalmaz konuşmak istemedi. Olay akşamı köpeğini gezdiren Hasan Keleş, sokakta yanında ortak bir arkadaşları olduğu halde Osman Hakalmaz ile karşılaştı. Aralarındaki tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Keleş, Hakalmaz'ı bıçakladı. Zanlı kaçarken, hastaneye kaldırılan Hakalmaz hayatını kaybetti. Kısa süre sonra yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan Hasan Keleş, ölen Osman Hakalmaz ile aynı mahallede oturduklarını ve komşu olduklarını belirterek olaydan dolayı çok pişman olduğunu dile getirdi. Sanık Keleş savunmasında şunları söyledi:

"Ağabeyimle ortak iş yapıyorlardı. Sonra ayrılmışlar. Osman'ın ağabeyime 5 bin TL borcu vardı. Bir çok kez kendisiyle konuşma talebim oldu. Ama hiçbirini kabul etmedi. Olayın meydana geldiği gece, yanında ortak bir arkadaşımız ile birlikte giden Osman'ı gördüm. Neden benden kaçtığını ve konuşmadığını sordum. Hakaret edip giderken de bıçağı çıkarıp omuzuna vurdum. Geri dönüp bana sarıldı. Boğuşurken yere düştük. Üzerime çıkıp vurmaya başlayınca kendimi korumak için ben de bıçağı rastgele salladım. Çok pişmanım böyle olsun istemezdim."

Mahkeme heyeti, sanığa aniden gelişen kasten bir kişiyi öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezası verdi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşu Cinayetine 25 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement