Konesob'dan Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Konesob'dan Başkan Özaltun'a Ziyaret

Konesob\'dan Başkan Özaltun\'a Ziyaret

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya’nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

17.10.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya'nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özaltun'u makamında ziyaret eden Karamercan'a, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yıldırır, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler, Nakliyeciler Odası Başkanı Faruk Aydın, Üzümlü Esnaf Odası Başkanı Durmuş Ali Özyörük eşlik etti.

Beyşehir'de hayata geçirilmesi planlanan projelerin ele alındığı ziyarette Karamercan, birlik olarak ilçenin projelerinin bir an önce devreye girmesi hususunda yapabilecekleri ne varsa, her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Murat Özaltun ise, Beyşehir Gölü üzerinde grup vakti fotoğrafının yer aldığı bir tabloyu KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'a verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konesob'dan Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement