Konsensüs'ün Referandum Anketi: 52 'Evet' Yüzde 48 'Hayır' - Son Dakika
Güncel

Konsensüs'ün Referandum Anketi: 52 'Evet' Yüzde 48 'Hayır'

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Konsensüs'ün son anket sonuçlarını paylaştı. Konsensus'ün referandum anketinde oranlar şöyle: 52 "evet" yüzde 48 "hayır"

11.02.2017 09:13  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Türkiye'nin referandum takvimi işlemeye başladı. Referandum anketleri de açıklanmaya devam ediyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugün köşesinde Konsensüs'ün son anket sonuçlarını paylaştı. Konsensus'ün referandum anketi sonuçlarına göre anayasa değişikliğine yüzde 52 "evet" yüzde 48 "hayır" çıkıyor.

YÜZDE 52 "EVET" YÜZDE 48 "HAYIR" REKLAM

Hakan köşesinde "Bana "Ne olur referandumda, durum ne görünüyor" falan diye sorduklarında... Şöyle cevap veriyorum: "Vallaha elimde hiçbir veri yok... Fakat hissiyatım, gözlemlerim falan bana 'durum bıçak sırtı' diyor." Ama durun bir dakika! Artık elimde bir veri de var. Konsensüs'ün son anketinde... - EVET: Yüzde 52 - HAYIR: Yüzde 48 olarak yansıtılıyor." diye yazdı.

Konsensüs\'ün Referandum Anketi: 52 \'Evet\' Yüzde 48 \'Hayır\'

Son Dakika Güncel Konsensüs'ün Referandum Anketi: 52 'Evet' Yüzde 48 'Hayır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement