Kontrolden Çıkan Otomobil Baraja Uçtu - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Otomobil Baraja Uçtu

Kontrolden Çıkan Otomobil Baraja Uçtu

Adana'nın Feke İlçesi'nde kontrolden çıkan bir otomobil Göksu Barajı'na uçtu.

08.03.2015 22:09

Adana'nın Feke İlçesi'nde kontrolden çıkan bir otomobil Göksu Barajı'na uçtu. Su altı polisi, baraja girerek otomobili bulmak için çalışma başlattı. Feke İlçesi'ndeki Göksu Barajı yakınlarında saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi nedeniyle kontrolden çıkarak baraja uçtu. O sırada yoldan geçen Osman Demirbaş'ın ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta kaç kişi olduğu belirlenemezken, kazayı gören Osman Demirbaş şunları söyledi Feke'den Kozan'a giderken virajı döndüğümde önümde bir otomobil gidiyordu. Birden otomobil sol tarafa gitti ve baraja düştü. Aracımı durdurup baktığımda otomobilin ön tarafı suya batmış arka tarafı da batmak üzereydi. Hemen 155'i aradım, ulaşamayınca jandarmayı aradım.

Kaza yerine sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Şube Müdürlüğü ekibi, baraja girerek otomobil arama çalışmalarına başladı.

2 KİŞİNİN CESEDİ ÇIKARTILDI

Su altı polisi, yaptığı çalışmalar sonucunda suyun altındaki otomobile ulaştı. Vinç yardımıyla sudan çıkartılan otomobilde 1 kişinin cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin 56 yaşındaki esnaf Hüseyin Koçoğlu'na ait olduğu saptandı. Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde oturan ve daha önce geçirdiği trafik kazasında sağ bacağını kaybeden Hüseyin Koçoğlu'nun, yanına arkadaşı olan ve gözleri görmeyen 54 yaşındaki çiftçi Yusuf Yıldızhan'ı alarak 01 Z 0796 plakalı engelli otomobiliyle Adana'ya gitmek üzere Saimbeyli'den ayrıldığı belirtildi.

Yakınlarının da ulaşamadığı Yıldızhan'ın da otomobilde olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, su altında tekrar arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmanın ardından Yusuf Yıldızhan'ın da cesedi sudan çıkartıldı. Öte yandan olayı duyarak baraj kenarına gelen Koçoğlu ve Yıldızhan'ın yakınları da sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından iki arkadaşın cesedi Feke Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Otomobil Baraja Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement